Länkar Länk till möbeldetaljer Länk till industriapplikationer Länk till medical Länk till fritid/miljö Länk till bedding Länk till fordonsindustri Länk till möbeldetaljer Länk till industriapplikationer Länk till medical Länk till miljö/fritid Länk till fordonsindustri Länk Industriapplikationer
Bedding
Länk Competence Center
Sängbranschen har utvecklats snabbt de senaste 10-15 åren. Men en sak är säker, den skönaste sängen är inte byggd ännu. För oss är målet att hela tiden överträffa oss själva och konkurrenterna. Att hitta den optimala kombinationen av skumkvaliteter som ger en skön säng och bra sömn.
Polyuretanskum är det perfekta materialet för olika slags madrasser. Ett allergineutralt material som är lätt att hålla rent, ventilerande och hygieniskt. Materialet är stabilt och behåller formen under lång tid.
Recticelkoncernen tillverkar färdiga skumplast-madrasser, resårmadrasser och bäddmad-rasser, både under egna varumärken, och åt några av marknadens ledande aktörer. Vår ambition är att alltid ligga längst fram, och det gör vi. Det känns skönt.
Konsten att ligga längst fram i sängbranschen
Recticel AB, S. Storg. 50, Box 507, SE-332 28 GISLAVED, Tel +46 (0)371-845 00, Fax +46 (0)371-108 10. E-post info@recticel.se