Länkar Länk till möbeldetaljer Länk till industriapplikationer Länk till medical Länk till fritid/miljö Länk till bedding Länk till fordonsindustri Länk möbeldetaljer Länk industriapplikationer Länk till Miljö/fritid Länk till bedding Länk till fordonsindustri Länk Möbeldetaljer
Medical
Länk Competence Center
Skumplast är ofta en vardagens hjälte inom sjukvården, som ser till att underlätta och lindra många olika moment för den som är sjuk eller gammal. Produkter som dynor till nyopererade och dynor till rullstolar är bra exempel, och många av våra produkter hamnar inom hemvården. De hygieniska faktorerna är viktiga, liksom skumplastens avlastningsförmåga mot kroppen för att undvika sitt- och liggsår.
Sjukvård- och läkemedelsindustrin omgärdas av noggranna krav på styrning, spårbarhet och dokumentation. Vi har fått förtroendet att leverera skumplastdetaljer till denna bransch genom målmedvetna satsningar på kvalitets- och produktionsutveckling. Varumärket heter Foam for care.
Våra produkter och vår kunskap efterfrågas också specifikt av olika typer medicinsk industri och läkemedelsindustri. Recticel kan därför erbjuda produktion i kontrollerad miljö som uppfyller relevant medicinsk standard för hygienisk tillverkning.
Lindrar och hjälper på många sätt
Recticel AB, S. Storg. 50, Box 507, SE-332 28 GISLAVED, Tel +46 (0)371-845 00, Fax +46 (0)371-108 10. E-post info@recticel.se